Vloerverwarming

droogbouw.1

Droogbouw

Door de beperkte opbouwhoogte is dit systeem zeer geschikt voor bestaande bouw, renovatie of een verbouwing. Het is zelfs mogelijk dit systeem in huurwoningen te installeren, zodanig dat het verwijderbaar is bij een verhuizing.

Tackerplaten

Isoleren en vloerverming in één pakket. Bij dit systeem worden de vloerverwarmingsslangen op de isolatie geprikt. Doordat er verschillende soorten isolatie beschikbaar zijn, waaronder geluiddempend, is dit systeem erg geschikt voor appartementen, verbouwingen of verdiepingsvloeren waar frezen niet mogelijk is.

tackerplaten.1
noppenplaten.1

Noppenplaten

Dit systeem kan zowel met als zonder isolatie worden geinstalleerd. Hierdoor kan de opbouwhoogte worden beperkt. Tevens is het geschikt als zowel droogbouw of in combinatie met een cement dekvloer. Met dit systeem kunt u alle kanten op.

ClimaLevel

Voor de ultieme ervaring van een gezond binnenklimaat. Met dit systeem combineren we vloerverwarming, koelen, ventilatie en luchtbehandeling in één pakket. Naast het duurzaamste systeem op de markt, bespaard dit systeem tevens veel maandelijkse kosten waarbij de luchtbehandeling u een gezonde leefomgeving garandeert.

climalevel.1

Gratis Adviesgesprek

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan.